Mindjárt indulunk!

Eljött a nyári suli utolsó hete is! Ma már csak mindenféle partik lesznek a gyerekeknek is, megint főtt a gulyás, na meg palacsinta is készült – a middle schoolban hasonló buli lesz, mint nálunk volt- az elementrayban meg pizzaparty! 🙂 De most már lehet hazahozni mindent, nem kell többet odamenni, jöhet a nyaralás! (Kíváncsi vagyok az utolsó napi élményekre!)

Tegnap már hoztak “Happy July 4!” saját készítésű plakátot… tűzijátékot csináltak rá csillámporból. Haláli! Kitettük gyorsan ezt is a falunkra, nehogy lemaradjunk itt a nagy amerikai ünnepről.
Itt a lakóparkban a medence is körbe van tűzdelve mini amerikai zászlókkal, de a virágcserép, az ablak, minden dekorálva van. Most minden kék-fehér-piros!
Mondták is az ismerősök – kivétel nélkül mindenki -, hogy micsoda forgalom lesz most a hétvégén az ünnep miatt. Reméljük azért nem kell majd órákig állnunk egyhelyben, haladni fogunk!

muffin

A héten kicsit szabadabb lettem délelőttönként, mint akartam… nem volt suli, nem volt gyerek… Így aztán sokat beszélgettem az otthoniakkal. Még olyan barátnő is most került elő, akivel vagy 3 éve nem volt kapcsolat! 🙂 Délutánonként meg mindig volt valami, már nagy izgalomban vagyunk. Mentünk a könyvtárba, hátha találunk még valami újat is az úti céljainkról, aztán volt egy kis pancsolás is, kocsi előkészítés… (És közben befejeztem a kezdő angol könyvemet is. Azért még bőven van mit gyakorolni, de ebben már nincs új anyagom. Jöhet a következő 🙂 )
A gyerekek folyamatosan építenek valamit: wcpapír guriga, műanyag flakon, nagy dobozok, minden össze lett már ragasztva, olyan pálya készült, ahol jól gurul egy üveggolyó. Ügyes a mű, tényleg gurul, forog, pörög minden. (A suliban is ilyet csináltak, de az mind bent maradt, kellett saját is)

Vasárnap vettük észre, hogy lába kelt a biciklinknek… százezer éves csotrogány volt grr 😀 – hogy kell dühös szmájlit??? – most nagyot csalódtunk! (Hónapok óta ugyanott tartottuk, az összes szomszéd összes játéka is kint van mindig. Eddig úgy tudtuk és tapasztaltuk, hogy nem visznek el semmit.)

Holnap elindulunk egy jó nagy körre… Jó lenne majd menetközben is bejelentkezni, ne egyben kelljen megírni a 10 napról a beszámolót, de így is elég feszítettnek tűnik a tempó, nem biztos, hogy lesz energiám. Meglátjuk! Ha addig nem, akkor 10-12 nap múlva itt vagyok!

7 Responses to Mindjárt indulunk!

  1. madoemszi szerint:

    szegény megboldogult bringa 😕 lehet elvitték a lomtalanítók ? vagy annyira nem volt csotrogány ?

  2. madoemszi szerint:

    ezt úgy sikerült hogy : evil :
    de a kettőspont után ne hagyj szóközt

  3. Operencia szerint:

    Hát annyira nem volt ócska, meg lomtalanítokat nem is láttam még erre.. itt divat a garage sale 🙂
    Viszont sok költözés volt azon a héten, lehet, hogy egy ilyennek esett áldozatul 👿 – na sikerült???

  4. Operencia szerint:

    áhh, nekem is megy a dühös, köszi 🙂 😀

  5. madoemszi szerint:

    nincs mit 🙂
    ha költöznék azért feltünne,ha több bringát vinnék magammal … a direkt elpakolás az kizárt?
    🙄

  6. Operencia szerint:

    nem, semmi nem kizárt… mi is ilyesmire tippeltünk :S

Hozzászólás